In: Events0

Тимот на Ливница Идеал оваа година ќе се појави на саемот во Италија во периодот од 17 до 22 Април.

Да се биде во Salone del Mobile – Миланопреставува неоспорна меѓународна референтна точка. Salone del Mobile е движечка сила и амбасадор за вештина и креативност, место каде што се засегнати приказните за производителите и дизајнерите. Тоа не е само најголемиот трговски настан во светот и мрежен центар, тоа е исто така признат пример за најсовремени трендови во дизајнот. Тоа е местото каде што дизајнот му припаѓа и каде што продолжува да ја најде својата потполна претстава.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *