НИЕ СМЕ ПОСВЕТЕНИ ДА ДОСТАВИМЕ ПЕРФЕКЦИЈА

Референца за развој и отклучување БРЕНД ПОТЕНЦИЈАЛ ВО СВЕТОТ

За нас, успех е повеќе отколку само статистика. Тоа е управуван од нашата страст за совршеност. Низ секоја од нашите компании, тргнуваме да се дефинира практики во регионот индустрија и да се создаде пазар одредници на меѓународните стандарди. Ние веруваме во долгорочни деловни односи кои се базираат на заеднички цели, етички деловни практики и еден ум извршување на доставување на перфекција.

Ние нудиме квалитет

Квалитетот ја чини издвоивоста. Квалитетот е доблеста која ја чини нашата супериорност. Издвоивоста го носи името Идеал Дооел.

Секогаш на време

Вашето време е наша одговорност и ја заслужува нашата должна почит. Навременоста ја претставува сериозноста на субјектот.

Страст кон работата

Со повеќе од 40 години страста и предизвикот во работењето и инвентивноста имаат заедничко име – Леарница ИДЕАЛ. 

Професионални услуги

Од леење на сите видови метали и изработка на конструкции, до металопреработувачка индустриска дејност

ВИЗИЈА

Се од првата ливница за квалитетно железо во Република Македонија во 1973 година па до денес, Ливница ИДЕАЛ Дооел, идеално распространета низ претходните години останува ефективна движечка сила, која е наследена од година во година. Прогрес препознатлив по успешното менаџирање и ефективност до целосно изградена империја за својата работа, специјалност и организација.

МИСИЈА

Подобрување на квалитетот на производите, модернизација на технологијата и побрза достава на производите, консистентна супериорност во нашето поле на работа преку призмата на инвенцијата и иновацијата, следејќи технолошка подготвеност, еминентно истакнувајќи го квалитетот и задоволството на двете страни додека колаборираме со нашите партнери и клиенти.

ФИЛОЗОФИЈА

Квалитет претопен во перфекција. Перфекцијата се обликува во ИДЕАЛ.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Горди сме да ви ги презентираме нашите последни проекти зад кои стои одличен тим и напорна работа, но многу задоволни клиенти.
null

ТОПЕЊЕ

Постигнувањето рамнотежа меѓу тврдата и течна агрегатна состојба при точка на топење ја претставува фасцинантноста од топење на хемискиот елемент, навидум, супериорен според својата цврстина…
null

ЗАВАРУВАЊЕ

Феноменот на соединување на металите. Спојливоста не е пречка ниту за солидните метали. Напротив, предизвик! Нераскинливата врска која ќе сведочи за вековно постоење на вашите идеи и креации…
null

МЕХАНИЧКА ОБРАБОТКА

Преку процес на механичка обработка до најчистиот и совршен финален продукт. Брусење до идеалната форма. Прецизна точност и површински квалитет. Галантност при металната солидност…
null

ИНОКС И ЖЕЛЕЗО

Идеално и стилски дизајнираниот мебел и предмети како: клупи, столови, маси… изработени од инокс и железо – никогаш не излегува од мода, всушност, истакнува префинет карактер …

Каде да не најдете

Клиенти

Укажаната доверба од нашата клиентела – нашиот императив за врвен квалитет, навремена и изработка согласно взаемниот договор. Леарница ИДЕАЛ се гордее со своето големо семејство на почитувани клиенти и партнери, кои како долготрајноста на металот – така и соработката останува цврста и се возобновува низ годините.